Запіканка з кабачків: способи приготування та смачні рецепти | Кулінарні новини | FoodOboz
Якщо ви прагнете створити смачну та корисну запіканку, обирайте прості овочі, такі як буряк, морква, капуста, цвітна капуста, броколі та кабачки. Для того, щоб зробити страву більш поживною, можете додати сир, рибу або м'ясо.
Кулінарка опублікувала в Instagram рецепт надзвичайно смачної запіканки з кабачків, з додаванням шинки та сиру.
1. Наріжте кабачок і цукіні на круглі шматочки.
2. Додайте сіль, перець, обваляйте в панірувальних сухарях і посипте тертим пармезаном. Ретельно перемішайте.
3. Змастіть форму олією, викладіть першу половину овочів і присипте їх пармезаном.
4. Розкладіть шинку, сир та різні овочі. Потім присипте зверху панірувальними сухарями з залишками пармезану та збризніть олією.
5. Запікайте 30 хвилин при 180С до золотистої скоринки.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: