Альтернатива борщу: як приготувати оригінальний капустяний суп з фрикадельками
Капустяний суп - ситна і смачна страва з ніжними фрикадельками, картоплею, овочами та зеленню.
Фудекспертка Світлана Левицька, яка також веде кулінарний блог в Інстаграмі, поділилася рецептом смачного супу з капустою, що стане чудовою стравою для ситного обіду.
Цей суп легко готувати і він відмінно підходить для обіду або вечері. Найкраще подавати його зі сметаною та невеликою кількістю свіжої зелені.
Приправте фарш сіллю та перцем, а потім сформуйте маленькі кульки фрикадельок. Овочі наріжте на свій розсуд. На сковороді обсмажте цибулю, моркву, помідори та перець до м'якості.
Увімкніть плиту і налийте в каструлю приблизно 2,5 літри води (кількість можна коригувати в залежності від того, наскільки густим ви бажаєте отримати суп). Коли вода закипить, акуратно опустіть фрикадельки в киплячу рідину.
Коли рідина знову почне кипіти, покладіть картоплю і зелений горошок (якщо ви використовуєте консервований, додайте його наприкінці разом із капустою).
Готуйте протягом 10-15 хвилин, поки картопля не стане майже м'якою. Далі додайте тушковані овочі, сіль, спеції та капусту. Варіть до повної готовності капусти (молода капуста потребує близько 5 хвилин). Подавайте суп із свіжою зеленню та сметаною.
Унікальний рецепт легкого пирога на основі йогурту від переможниці "Мастер Шеф": неймовірно просто і смачно!
Замість звичних котлет: приготування картопляних дерунів з курячим м'ясом.