Як приготувати тушковану капусту в каструлі з м'ясом на сковороді та скільки часу займе цей процес.
Тушковану капусту можна приготувати як зі свіжої, так і з квашеної капусти, можна змішати порівну.
Дізнайтеся, як правильно тушкувати капусту у каструлі, а також як приготувати смачну тушковану капусту з м'ясом на сковорідці. Скільки часу потрібно для приготування капусти – читайте у статті на ТСН.ua. Цю інформацію також надають Контракти.UA.
Капусту можна приготувати з м'ясом або грибами, але також чудово смакує і з морквою. Якщо дотриматися правильних кулінарних прийомів, вона завжди буде смачною в будь-якому поєднанні.
Для приготування тушкованої капусти потрібно з розрахунку на один кілограм білоголової капусти одну моркву середнього розміру, 2 цибулини, перець чорний горошком, сіль, лавровий лист, цукор, рослинна олія.
Для приготування потрібно взяти пів кілограма будь-якого м'яса, олію для смаження, один кілограм капусти, одну цибулину, одну моркву, сіль, перець на смак, пів склянки окропу.
Молоду капусту достатньо готувати на повільному вогні лише 15 хвилин, тоді як зимові сорти вимагають більше часу — близько 35-40 хвилин. Якщо тушкувати капусту занадто довго, вона може перетворитися на кашу. Справжню готовність страви можна визначити за смаком і м'якістю.
Чим сухіша капуста, чим менш соковита, тим більше води потрібно додавати під час тушіння.
Щоб надати страві більшої густини, використайте борошно. Додайте його за 4-5 хвилин до завершення приготування, попередньо підсмаживши на олії або підсушивши на сковороді.
Для того щоб капуста була смачною, важливо внести невелику кількість цукру. А щоб досягти гармонійного кисло-солодкого смаку, за 7-10 хвилин до завершення приготування варто додати в сковороду цукор разом із столовим оцтом.