Як спекти легке печиво "Кнопочки"
Легке та апетитне печиво. Маленькі солодкі ґудзики, які неперевершено доповнять вашу каву чи чай. Якщо вам потрібен нескладний рецепт, цей точно вартий місця у вашій кулінарній колекції.
СкладникиДля створення страви знадобляться наступні інгредієнти:
Як приготувати: Яєчні жовтки слід ретельно збити з цукром та ванільним цукром. Масло повинно бути м'яким. Додайте його до яєчної маси і добре перемішайте. Додайте просіяне борошно поступово, ретельно вимішуючи ложкою після кожного додавання.
Половину тіста перекладіть в іншу ємність. Сформуйте шар. А в другу половину тіста вмішайте какао та також зробіть шар.
Покладіть обидві частини тіста в холодильник на півгодини. Розкачайте світле тісто в пласт товщиною близько 5-7 мм.
Використовуючи формочку, наріжте тісто на кружечки. Далі, за допомогою ручки від ложки, створіть на них заглиблення, подібні до тих, які є на ґудзиках, і проробіть отвори.
Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом. Випікайте в духовці при температурі 180°C близько 20 хвилин. Смачного!