Як створити десертний суп з яблук
Ця страва є досить оригінальною, адже зазвичай яблука використовуються для приготування солодощів, десертів та випічки. Запрошуємо вас розширити свої гастрономічні горизонти і переглянути своє уявлення про цей фрукт.
ІнгредієнтиДля приготування потрібні наступні продукти:
Ось як приготувати: Спершу очищаємо яблука від шкірки та видаляємо серцевину. Потім нарізаємо їх на кубики. Далі доводимо воду до кипіння, після чого додаємо яблука та знову чекаємо, поки вона закипить.
Безперервно перемішуйте суміш і додайте крохмаль, попередньо розведений у невеликій порції холодної води. Потім знову доведіть до кипіння.
Цей десертний суп можна насолоджуватися як у гарячому, так і в холодному вигляді. Чудово поєднується зі сухим несолодким печивом або хрусткими сухариками з пшеничного хліба.