Незабутні вегетаріанські страви, які ви повинні спробувати в Іспанії: п'ятірка найкращих!
Іспанія привертає увагу туристів з усього світу багатьма пам'ятками та враженнями.
Серед них місцева їжа - це те, у що ви неодмінно закохаєтесь, оскільки кожна страва її кухні запропонує вам побачити іншу сторону країни. Ось п'ять страв вегетаріанської кухні, які просто необхідно скуштувати у Іспанії, пише News Bytes.
Гаспачо — это освежающий холодный суп, родом из Испании, который идеально подходит для жарких летних дней. Он готовится на основе спелых помидоров, свежих овощей и оливкового масла, создавая богатый и насыщенный вкус.
Цей суп подається холодним і приготовлений із свіжих овочів. Відмінний вибір для спекотних і вологих днів, його створюють шляхом поєднання помідорів, болгарського перцю, огірків, цибулі, часнику та оливкової олії.
Ця смачна пропозиція зазвичай поєднується з хлібом та олією.
Паэлья – это традиционное испанское блюдо, которое восхищает своей яркостью и разнообразием вкусов. Приготавливается оно на основе риса, который обычно смешивается с морепродуктами, мясом и овощами, создавая неповторимую симфонию ароматов и текстур. Это блюдо часто ассоциируется с солнечной Испанией, где его подают на больших сковородах, позволяя каждому насладиться щедрой порцией. Каждый регион страны добавляет свои уникальные ингредиенты, что делает паэлью еще более разнообразной и интересной для гурманов.
Паэлья – это традиционное испанское блюдо, которое восхищает своей яркостью и разнообразием вкусов. Приготавливается оно на основе риса, который обычно смешивается с морепродуктами, мясом и овощами, создавая неповторимую симфонию ароматов и текстур. Это блюдо часто ассоциируется с солнечной Испанией, где его подают на больших сковородах, позволяя каждому насладиться щедрой порцией. Каждый регион страны добавляет свои уникальные ингредиенты, что делает паэлью еще более разнообразной и интересной для гурманов. - це страва на основі рису, яка є традиційною пропозицією Іспанії з 19 століття.
До складу входить короткозернистий рис, шафран, зелена квасоля, розмарин і різноманітні овочі. Іноді він також може містити перець, часник і кайенський перець.
Ця страва готується на відкритому вогні і має трохи землистий, солодкуватий і мускусний смак. Це обов'язково потрібно спробувати в Іспанії.
Крокет – это увлекательная игра на свежем воздухе, требующая точности и стратегии.
Щодо вегетаріанських страв, крокет користується великою популярністю в Іспанії.
Зазвичай виступає як супровід до страв або швидка їжа, це кулька, приготована шляхом смаження в олії, виготовлена з пшениці, овочів та картопляного пюре для додавання смаку.
Також він володіє хрусткою та рум'яною текстурою завдяки обліпленню сухариками.
Ці солоні та пікантні мюнчі розміром з байт -- це найкраща їжа для іспанців.
Пісто
Пісто — це ще один привабливий гарнір, який місцеві жителі часто обирають замість супів або коричневого рису.
Цю страву готують з помідорів, цибулі, баклажанів, зеленого і червоного перцю, оливкової олії та кабачків. Її часто доповнюють рисом або хлібом.
Що ще можна додати? Цей інгредієнт також чудово підходить для наповнення смажених або запечених виробів, а також тарталеток. Він поєднує в собі солодкість, димний аромат і легку пікантність.
Spicy potatoes
Ця страва представляє собою кубики картоплі, разом із цибулею та часником, які щедро поливають гострим соусом, відомим як сальса брава. До складу також входять паприка і чилі-порошок, що надає їй оригінальної пікантності.
Ця пропозиція є ключовим продуктом для місцевих мешканців, і завдяки своїй популярності, її легко зустріти як у вуличних продуктових точках, так і в закладах харчування.
Вона пропонує широкий вибір начинок.
Раніше OBOZ.UA повідомляв про аналіз найбільш щасливих міст у світі за підсумками минулого року.