Природжені шеф-кухарі: ці знаки Зодіаку володіють мистецтвом кулінарії на найвищому рівні.


Серед усіх знаків зодіаку три з них вирізняються неймовірним талантом шеф-кухаря, який дозволяє їм природно створювати кулінарні шедеври без тривалого навчання або суворого дотримання рецептів. **Лев** – один з таких знаків. Часто представники цього знаку готують не лише для себе, а й для своїх близьких, прагнучи отримати визнання та захоплені відгуки від дегустаторів своїх страв. Для Лева приємні слова про його кулінарні творіння важливіші, ніж вдосконалення власних навичок. З метою вразити рідних, він може навіть прокидатися о 6-й ранку, щоб приготувати сніданок для всієї сім'ї. Важливою складовою його кулінарії є естетичний аспект. Навіть прості овочеві спагеті Лев здатен подати так, що вони виглядають як страви від зіркових кухарів, завдяки його розвиненому почуттю краси. Він уникає надмірної помпезності і знає, як зробити подачу страви естетично привабливою, не перевантажуючи її елементами. Щодо рецептів, Лев віддає перевагу створенню власних кулінарних шедеврів, активно експериментуючи з різними прянощами і смаками.

до моменту, коли буде досягнуто ідеальне поєднання компонентів. І не дивно, що найталановитіший хижак з усіх знаків зодіаку найбільше вражає в приготуванні м'ясних страв. Стейк, приготований рукою Лева, вважається справжнім кулінарним шедевром. Що стосується Скорпіона, то йому легше вдаються ті страви, процес приготування яких може пояснити досвідчений кухар. У такому випадку спілкування та досвід інших дозволяють йому зрозуміти більше, ніж просто читання рецепту. До екзотичних страв Скорпіон ставиться з певною байдужістю і не відмовиться від нових смакових вражень, але надає перевагу готуванню традиційних страв. Особливо він цінує страви, які нагадують про дитинство, тому зосередиться на вдосконаленні приготування смаженої картоплі, прагнучи довести її до досконалості, замість того, щоб братися за ризотто. Проте не виключено, що обговорення кулінарії спонукає Скорпіона спробувати щось нове з іноземної кухні. Часто він стає прихильником саме грузинської гастрономії. І це не випадково. Найсмачніше хачапурі в його виконанні може стати першим кандидатом на потрапляння до меню ресторану. На відміну від Лева, Скорпіон не буде зосереджений на естетиці сервірування страв.

Для нього важливіший смак їжі, а не її вигляд. Козоріг Багатозадачному Козорогові легко дається приготування одразу кількох складних страв, тому довірити йому накрити стіл на велику компанію -- найвірніше рішення перед святом. Ще допитливою дитиною, Козоріг прагне облазити всі кухонні шафи в будинку і знайти щось для приготування звичайного бісквіта. Його потяг до всього нового і незвіданого дає можливість змалку активно розвивати кулінарні навички. Крім того, бажання підліткового Козорога взяти на себе левову частку відповідальності дозволяє розвантажити решту членів сім'ї щодо зайнятості на кухні. Затяті трудоголіки Козероги часто жертвують їжею заради кількох робочих годин, тому у більш зрілому віці мають проблеми із ШКТ. Через це, крім домашніх страв, їм доводиться освоювати рецепти з розділу "правильне харчування". Роблять вони це, як і решту, з успіхом. Себе чи домочадців Козоріг любить майстерно побавити індійською та східною кухнею.

Related posts