Одна незначна помилка у процесі приготування може зіпсувати котлети: як зробити їх м'якими та соковитими - Hochu.ua
Як приготувати неймовірно смачні котлети: секрети майстерності
Смак страв залежить від маленьких нюансів. Приміром, ми розповідали, як варити сосиски, щоб вони легко чистились. Тепер ділимось секретом смачних котлет.
Є одна маленька помилка, яка псує смак котлет. Вона стосується додавання у фарш цибулі. "Хочу" розповідає про це детально.
Багато хто з нас звикли додавати в котлети сиру цибулю, вважаючи, що це зробить їх більш соковитими. Однак, це розповсюджена помилка. Сира цибуля містить грубі волокна, які можуть подразнювати шлунок і викликати дискомфорт. До того ж, сира цибуля може надати котлетам неприємну гіркоту.
Який же вихід? Пасерувати цибулю! Під час обсмажування цибуля стає м'якшою, солодшою і втрачає свою гостроту. Котлети з пасерованою цибулею будуть значно смачнішими.
Справа в тому, що під час пасерування цибуля не тільки втрачає свою гостроту, але й виділяє солодкий сік. Цей сік проникає у фарш, надаючи котлетам соковитості.
Таким чином, ви зможете щоразу готувати страву надзвичайно смачно. Крім того, ми ділилися порадами, як зробити червоний борщ більш насиченим і яскравим.