Один незвичайний компонент перетворить котлети на справжній делікатес: що варто включити у фарш - Hochu.ua
Звичайне яблуко може стати вашим помічником.
Смачні котлети – це те, до чого прагне кожен кухар, що займається приготуванням цієї страви. Раніше ми ділилися порадами про те, як перетворити жорстке сало на ніжне. Тепер готові поділитися корисним трюком, який дозволить вам створити справжні шедеври з соковитими котлетами.
Попри те, що ця страва здається простою, приготувати її соковитою - це ще той виклик. Разом із Ukr.Media розповідаємо про один простий та цікавий лайфхак, який надасть страві апетитної фантастичної текстури. Вам знадобиться несподіваний інгредієнт.
Саме яблуко, натерте на тертці, зробить вашу страву дуже соковитою. Саме яблуко у готових котлетах не буде відчуватися, однак воно надасть страві апетитної текстури та зробить її соковитою.
Щоб додати яблуко до котлет, його потрібно натерти на дрібній тертці. Після цього рекомендується обсмажити його разом із цибулею на вершковому маслі.
Коли ця суміш охолоне, додайте її до фаршу. Потім слід сформувати з отриманої маси котлети і обсмажити їх звичним способом.
Включення яблука у ваше повсякденне меню може стати відмінним рішенням для його різноманітності, при цьому зберігаючи всі позитивні аспекти традиційного рецепту. Крім того, ми ділилися порадами про те, як витиснути сік з лимона до останньої краплини.