Незвичайні добавки, які піднімуть смак кави на новий рівень: що можна вмішати у ваш улюблений напій.
Cекрети ароматного і смачногонапою
Кава, яка є популярним напоєм у багатьох країнах, відкриває широкі горизонти для індивідуального підходу. Окрім традиційних додатків, таких як цукор та вершки, справжні поціновувачі кави люблять пробувати нові, незвичайні інгредієнти. Наприклад, в осінньому лате часто використовують гарбузове пюре. Якщо цей варіант вас зацікавив, ми вже ділилися порадами, як його правильно заморозити.
Розгляньмо кілька захоплюючих додатків до вашої ранкової порції кави. Інформацію про це подали на dreamofjapan.com.
Тенденція додавати лимон до кави стала популярною у соціальних мережах, і багато людей вважають, що це може сприяти процесу схуднення. Хоча лимонна вода дійсно може допомогти контролювати апетит, наукові дослідження не підтверджують, що поєднання лимона з кавою має якісь особливі переваги для зниження ваги. Проте, яскравий смак лимона може пом'якшити гіркоту кави, створюючи приємну і неповторну комбінацію смаків.
Додавання масла до кави забезпечує кремову текстуру та тривалий заряд енергії. Поєднання кави та вершкового масла створює напій з ніжним смаком, який може підтримувати вас енергією протягом багатьох годин.
Хоча це може здатися нелогічним, додавання щіпки солі до кави може покращити її смак. Сіль може зменшити гіркоту і підсилити солодкість кави. Ця техніка особливо поширена в таких країнах, як В'єтнам і Скандинавія.
Яєчна кава -- це популярний напій у В'єтнамі, що має прихильників у всьому світі. Яєчний жовток збивається з кавою та цукром, щоб отримати насичений кремовий і пінистий напій. Яйце додає бархатистість і тонку солодкість.
А якщо не хочете додавати сіль у каву -- краще покладіть її у квашену капусту. Ми розповідали, яка ідеальна пропорція для цієї закуски.