Не олія: чим приправити вінегрет, щоб він став значно смачнішим - Hochu.ua
Цікава альтернативна заправка
Вінегрет – це салат, який користується великою популярністю в осінньо-зимовий сезон. Ми вже ділилися порадою щодо інгредієнта, який може підкреслити його смак. Тепер ж пропонуємо замість традиційної олії спробувати більш оригінальну заправку для вашої страви.
Нежирна та запашна соус надасть вашим стравам нотки свіжості та легкості. Він акцентує смак овочів, підкреслюючи його натуральність. Як це реалізувати, детально описано на prostoway.com.
Олія традиційно використовується як основна заправка, проте смак салату можна значно урізноманітнити та зробити більш виразним. Для цього в невеликій чашці змішайте йогурт, мед, дижонську гірчицю і свіжовичавлений лимонний сік. Приправте за бажанням сіллю та перцем.
Йогурт ніжно "окутує" шматочки, завдяки чому страва виходить менш жирною, ніж у випадку з олією. А мед, лимонний сік та гірчиця нададуть страві гармонійного смаку, вигідно підкреслюючи його нотки.
Цей соус надасть вашому вінегрету нових смаків та аромату, його обов'язково варто спробувати. Крім того, ми раніше ділилися порадами про те, як мікрохвильова піч може полегшити процес приготування овочів для салату.