Курячі котлети: що неодмінно включити до фаршу - рецепти для приготування вдома | Кулінарні новини | FoodOboz
Курячі котлети - дуже ситна та смачна страва, яку зможе приготувати кожен. Для того, щоб вони були соковитими, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, сир, моркву.
Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже соковитих, смачних та м'яких курячих котлет із тертим кабачком.
1. Куряче філе дрібно наріжте. Додайте яйце та спеції за смаком.
2. Натріть кабачок на дрібній тертці. Потім додайте борошно, враховуючи консистенцію, оскільки це залежить від вологості самого кабачка.
3. Розігрійте сковороду з олією. Викладіть по 1 столовій ложці суміші та обсмажте на сильному вогні з обох сторін на кілька хвилин до отримання золотистої скоринки.
4. Розмістіть котлети у форму та поставте їх у духовку на додаткові 15 хвилин запікання.
На OBOZ.UA ви маєте можливість знайти різноманітні рецепти: