Курка, запечена з медом, лаймом і овочами у фользі: ідеальний рецепт для швидкого вечора.


Вечеря не здається такою складною, якщо не потрібно нічого прибирати.

Кожен шматок цієї курки з медом, лаймом та овочами готується індивідуально. Вам потрібно загорнути курячу грудку з овочами у фольгу і розмістити її на грилі. Як тільки страва буде готова, просто викиньте фольгу. Інформацію надає ТСН, з посиланням на Контракти.UA.

овочі на ваш вибір (броколі, цукіні, спаржа)

сіль

чорний перець, свіжомелений

Флора

У маленькій чашці об'єднайте рослинну олію, оливкову олію, дрібно нарізаний часник та імбир, мед і терту цедру лайма.

Зробіть із фольги чотири пакети. Помістіть курячі грудки в центр кожного. Приправте їх кмином і паприкою. Розділіть овочі між пакетами. Змастіть курку та спаржу медово-імбірним соусом та приправте сіллю і перцем. Загорніть фольгу поверх їжі всередині та защіпніть кілька разів, щоб запечатати.

3. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на середньому вогні. Смажте пакети на грилі, поки курка не приготується, 15-20 хвилин.

4. Перед подачею прикрасьте філе свіжою зеленню.

Related posts