Курка, запечена з медом, лаймом і овочами у фользі: ідеальний рецепт для швидкого вечора.
Вечеря не здається такою складною, якщо не потрібно нічого прибирати.
Кожен шматок цієї курки з медом, лаймом та овочами готується індивідуально. Вам потрібно загорнути курячу грудку з овочами у фольгу і розмістити її на грилі. Як тільки страва буде готова, просто викиньте фольгу. Інформацію надає ТСН, з посиланням на Контракти.UA.
овочі на ваш вибір (броколі, цукіні, спаржа)
сіль
чорний перець, свіжомелений
Флора
У маленькій чашці об'єднайте рослинну олію, оливкову олію, дрібно нарізаний часник та імбир, мед і терту цедру лайма.
Зробіть із фольги чотири пакети. Помістіть курячі грудки в центр кожного. Приправте їх кмином і паприкою. Розділіть овочі між пакетами. Змастіть курку та спаржу медово-імбірним соусом та приправте сіллю і перцем. Загорніть фольгу поверх їжі всередині та защіпніть кілька разів, щоб запечатати.
3. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на середньому вогні. Смажте пакети на грилі, поки курка не приготується, 15-20 хвилин.
4. Перед подачею прикрасьте філе свіжою зеленню.