Смачний білий шоколад з гарбузом та ароматними спеціями. Сьогоднішній рецепт!


Маслопиво з гоґсмідського пабу: як приготувати магічний напій у себе вдома ZAXID.NET

Гарячий шоколад – це ідеальний напій для створення атмосфери комфорту та релаксації. Додавши прянощі, ви зможете наповнити його неперевершеним ароматом і теплом. Цей осінній делікатес стане чудовим доповненням до спокійного вечора після насиченого робочого тижня.

Складові:

Метод приготування

У невеликій каструлі на середньому вогні з'єднайте молоко, гарбузове пюре і спеції, пише УП. Життя. Постійно помішуючи, дайте суміші добре нагрітися, але стежте, щоб вона не кипіла. Зніміть суміш з вогню і додайте шоколад, перемішайте або збийте до з'єднання.

Безпосередньо перед подачею додайте в чашку збитих вершків, прикрасьте кількома стружками білого шоколаду та притрусіть корицею. За бажанням, додайте крапельку карамельного соусу.

Related posts